Spritkørsel i Nordsjælland

Spritkørsel i Nordsjælland

Tommy var en mand, der havde alt; han havde et godt job, hans kone elskede ham, og hans søn var ved at fylde 16 år. Men Tommys liv tog en uventet drejning, da konen forlod ham til fordel for en anden mand med henvisning til, at de ikke havde tilbragt tid sammen i månedsvis. En dag efter arbejde gik han på baren og drak sig selv til ukendelighed. Han glemte at møde op på arbejde, som resulterede i, at han mistede sit job. Det var det sidste, der måtte ske, og Tommy faldt længere ned i kuldkælderen. Nu så han ingen anden udvej, end at tage en ny øl, så han igen kunne glemme den reelle verden. En dag blev han stoppet af politiet, mens han kørte beruset, og blev arresteret for spirituskørsel. Dét fik Tommy til at vågne op!

Vi spørger os selv

Hvorfor mon Tommy trængte til at drikke så meget?, og hvorfor ville han hellere drikke end at finde sammen med sin familie igen. Han havde en kærlig kone og en søn, som havde brug for ham, men Tommy har aldrig følt sig til besvær for familien. Så da konen sagde stop, så kunne Tommy kun respektere hendes valg, han magtede ikke at kæmpe for hende, og familien.

Alkoholen er let tilgængelig, og det er så normalt at drikke alkohol i dag, både for ældre og unge mennesker. Vin står frit frem på hylderne, og man bliver ikke stemplet som alkoholiker, hvis man køber en flaske spiritus eller to. Men problemet er, at alkoholen har forført vores samfund i en sådan grad, at det er nemt at blive alkoholiker i dag.

Alkohol er en midlertidig løsning

Hvis du er ligesom Tommy, ser dig nødsaget til at drikke, for at dulme et problem eller to, så skal du vide, at det ikke er en holdbar løsning. Alkohol abstraherer én fra den reelle verden, men så snart alkoholen er ude af kroppen, så er du tilbage til virkeligheden, så det er en ond cirkel, som aldrig stopper, medmindre du tager ansvar og går i alkoholbehandling. Alkohol er aldrig løsningen, det er kun en midlertidig løsning, men det vil aldrig fjerne problemerne, men blot forværre dem.

Der kan være flere årsager til, at man føler en indre smerte, som alkoholen kan fjerne. Men det er vigtigt, at man får bearbejdet kernen til smerten. Det kan være alt fra traumer, oplever i barndommen, pludselige ændringer i dit liv, chok, kærestesorger og andet.

Alkohol og bilkørsel

Ifølge loven, må man ikke køre med en højere promille end 0,5 i blodet. Det konsekvenserne for spirituskørsel er alvorlige, og du kan miste dit kørekort permanent. Konsekvenserne af at blive taget bag rattet i beruset tilstand er også meget store i penge: bøder, fængselsstraf eller samfundstjeneste – for ikke at nævne, at det er farligt for både dig selv og andre på vejen!

Så stop med at drikke i dag, hvis du ikke ønsker, at disse ting skal ske til dig. Hold dig væk fra alkoholen og tag ansvar for dit liv igen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *