Penge vokser ikke på træerne – sådan beholder du dem

Penge vokser ikke på træerne – sådan beholder du dem

For de fleste er det ikke sjovt at gå på arbejde, da man hellere vil bruge tid på børn, familie eller hobbies. For mange er det derfor også vigtigt, at man får mest ud af de penge, man tjener. Skat tager en stor del af ens løn i Danmark, og så er der en del faste udgifter. Heldigvis er der en del forskellige dynamikker i Danmark, der gør, at det for de fleste er muligt at spare penge op, hvis de bruger deres penge (nogenlunde) fornuftigt.

I dette lille skriv kommer vi ind på, hvordan du kan spare penge uden at ændre din adfærd alt for meget. Det er små “tweaks”, der skal gøre den store forskel på den lange bane. Du er nok allerede klar over visse dårlige vaner, og hvis du virkelig vil spare, så gør du noget ved det. Dette kunne være et stort forbrug af sodavand, bland selv slik eller rygning. De fleste har noget, som de virkelig kan lide, og det bruger de mange penge på.

Vær opmærksom her

Det kan godt være, at du ønsker at bruge ekstra tid med dine børn, og derfor bestiller du en del mad udefra. Det løber dog hurtigt op, fordi det er meget dyrere end at lave mad selv. Hvorfor ikke kombinere madlavning at være sammen med børnene. På den måde bliver det til en aktivitet for hele familien, og så får i billigere mad samt kvalitetstid sammen.

Mange voksne kan godt lide at drikke kaffe, fordi det har visse effekter på kroppen. Hvad mange også gør, er at de køber deres kaffe “to go”. Dette koster mange penge, hvis man sammenligner det med at lave kaffe derhjemme. Du kan meget nemt købe en termokande til 100 kroner, og så skal du lave kaffe derhjemme 3 gange, før den er tjent hjem igen.

Når du endelig er begyndt at spare penge op, så kunne det måske være interessant for dig at investere dem. Mange vælger at investere nogle af deres penge i kryptovalutaer. Se mere her, hvis det lyder som noget for dig at investere i kryptovalutaer som Dogecoin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *