Sådan kommer du nemmest på rejse med virksomheden – med en turistbus

Sådan kommer du nemmest på rejse med virksomheden – med en turistbus

Det kan være umenneskeligt besværligt, at sørge for, at hele virksomheden/selskabet kommer ordentligt afsted på ferien. Det er oftest uendeligt dyrt med fly eller andre transportmidler. Toge er komplicerede og besværlige. Samtidig så er de altså bundet op på skinner og derfor ikke særligt fleksible. Hverken hvad angår tider eller destinationer. Faktisk er det et stort rod med tog – tag det fra én der har prøvet at arrangere en virksomhedsferie med tog. Et stort virvar.

Booke en turistbus

Derfor er mit klare svar til jer, at i skal have fingrene og booke en turistbus. Det kan gøres utrolig mange steder og ved rigtig mange udbydere. Faktisk tror jeg der findes op i mod 100 danske busselskaber som udlejer klassiske turistbusser. Det er ikke så lidt endda. Derfor kan det være noget af et virvar og forvirrende at finde rundt i. Du skal ikke mindst selv ud og forhandle priser og meget mere ved et hav af udbydere.

Det kan dog nemt klares på linket herover. Siden jeg har valgt at linke til, er en dansk bus-service som kvit-og-frit giver dig det absolut billigste tilbud på lige præcis den type turistbus du skal bruge. Det gælder uanset om du skal have efterskolen afsted på gymnastik stævne eller det lokale håndboldhold til Tyskland. JA endda hvis hele virksomheden vælger at tage på fælles skiferie til Italien.

Bus billede 7

Konkurrence

Det helt utrolige? Du betaler ikke en krone for den service. Faktisk sparer du oftest penge. Busguru personerne kender nemlig branchen og kan nemt sørge for at busselskaberne rent faktisk byder mod hinanden. Når du som privatperson forsøger dig med at kontakte diverse busselskaber, så vil de oftest forsøge at undgå og byde under hinanden.

På den måde kan de kunstigt holde prisen på deres turistbus ture oppe. Til fordel for dem alle. Men til ulempe for dig som forbruger og kunde. Det gør Busguru effektivt op med. De sørger for at “åbne” markedet på en måde, så det tvinger de enkelte busselskaber til faktisk at konkurrere med hinanden omkring kunderne. Det bedste og billigste tilbud får kunden. Derfor er det altså vigtigt, at du sørger for at benytte dig af en sådan service.

Busguru

Samtidig har Busguru også aftaler med de helt store busselskaber i Danmark. Det er igen en sikring for dig som kunde af, at du får det bedste tilbud sendt tilbage til dig, når du kontakter busguru. Det gælder uanset om du er ude efter 1 eller 5 turistbusser. Du får altid en knivskarp pris, du kan regne med.

I sidste ende, så er det faktisk ikke kun en hjælp til dig, når du vælger at bruge en service som Busguru.dk til at finde den bedste og billigste turistbus til rejsen, skiferien eller de andre ture.

Når du bestiller et tilbud gennem Busguru, så styrker du deres evne til at skabe konkurrence blandt busselskaberne. Altså presse prisen yderligere ned. Til fordel for dig næste gang du bestiller og til fordel for kunden der bestiller en turistbus efter dig.

Så sørg for, at bruge en service. Nogle der sammenligner priser. Nogle der skaber konkurrence. I sidste ende behøver det ikke nødvendigvis være lige præcis Busguru.dk, det kan også være nogle af de andre service-selskaber som sørger for at presse prisen ned og skabe ordentlig konkurrence på markedet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *