Gå aldrig galt i byen med en Toyota

Gå aldrig galt i byen med en Toyota

Bilfabrikanten Toyota startede i 1937, da grundlæggeren Kiichiro Toyoda åbnede en fabrik i Japan for at producere biler. I de første ti år blev der kun lavet biler til det japanske marked – og det var ikke mange af dem. Men i 1947 kom der et vigtigt skift, da Toyota lancerede sin første model på det amerikanske marked: Toyopet Crown. Toyota blev en virkelig international virksomhed i 1965, da selskabet åbnede en fabrik i Tyskland. Det var starten på en periode med massiv ekspansion, og i dag findes der Toyota-fabrikker overalt i verden.

Toyota er i dag verdens næststørste bilfabrikant målt på salg, kun overgået af Volkswagen. I 2015 solgte Toyota 10,15 millioner biler på verdensplan. Det er en stigning på 2,4 procent i forhold til året før.Det gør Toyota til en af de få bilfabrikanter, der har formået at øge salget fra 2014 til 2015.

Pas godt på din Toyota,

Toyota laver biler som holder i mange år ud i fremtiden. Derfor bør man passe godt på sin Toyota, også kan du sagtens have din Toyota i mange år fremad. Hvis din Toyota går i stykker kan du altid købe Toyota reservedele selvstændigt og montere dem, ellers kan du gå til et autoriseret værksted og få den lavet. Toyotas reservedele findes mange steder på nettet, men det anbefales alligevel at købe dem hos en forhandler, da du så er sikker på at de passer og er af høj kvalitet. Hvis du køber reservedele til Toyota i en butik, kan det være svært at finde ud af hvilke reservedele der skal bruges, da der ofte står et væld af informationer på emballagen. Det er meget vigtigt at få skiftet de rigtige Toyota dele, da det ellers kan have alvorlige konsekvenser for din bils drift.

Toyota – En sikker bil

I Danmark er Toyota den femte største importbilfabrikant. I 2015 blev der solgt godt 15.000 biler fra mærket – en stigning på 5,6 procent i forhold til året før. På verdensplan er Toyota kendt for sine meget driftsikre biler. I Danmark har mange Toyota-modeller faktisk en pålidelighedsgaranti på 10 år eller 200.000 km. En af de mest kendte Toyota-modeller er Prius, der er en hybridbil. Hybridbiler bruger både en elmotor og en benzinmotor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *