Billigt bådudstyr og marineudstyr i Tyskland

Billigt bådudstyr og marineudstyr i Tyskland

Tyskland har utrolig meget billigt marine- og bådudstyr. Det er klart. Landet er jo den her kæmpe produktionsgigant. De bygger utrolig mange både, selvom de har minimal kyststrækning. faktisk nærmest intet.

De har dog et par gode muligheder på flode rog udløb at bevæge en båd med ne masse udstyr ombord ud på det store stygge hav.

De har altid været den helt store producent af jern og stål produkter, det gør sig så selvfølgelig også gældende for alt det marineudstyr der kommes i næsten alle danske både og skibe.

Det er ikke beklageligt at købe bådudstyr i Tyskland, men overvej lige en ekstra gang om de penge i skulle have lov at cirkulere i det danske system en ekstra gang. Tro det eller lad være, men vi har faktisk også producenter af skibsudstyr og lignende i lille Danmark. Vi ved godt det kan være svært at tro på. Men en undersøgelse af Rygcrawl viser faktisk det modsatte.

 

Billigt bådudstyr i Tyskland

Hvorfor er båd udstyr så, så billigt i Tyskland. Forklaring er nok flerdelt. Men noget der kunne bidrage til forståelsen af, hvordan to lande der er både meget identiske og geografisk tætte alligevel ikke kan producere udstyr til båden og skibet til samme pris er alligevel en smule ufatteligt.

En af grundende er, at mange fabriksarbejde i Tyskland lever som det man vil kalde arbejdende fattige. Oversat direkte fra det engelske Working Poor, som bliver brugt om en stor del af befolkningen i Tyskland. Til trods for at de har et stabilt arbejde, de passer uge ud og uge ind, dag ud og dag ind. Måned for måned. År for år. Så bliver de aldrig rigtigt rigere.

Mad, husleje, forsikringer og meget andet æder store dele til faktisk hele deres månedsløn op. Flere af dem er nødsaget til at tage lån, for at overleve. Lån de har ingen mulighed for at tilbagebetale.

Du skal derfor overveje dit køb.

Udstyr til båd

Når du køber udstyr til båden er det vigtigt at have øje for kvalitet. Det skla ikke bare være billigt udstyr, når du køber det til en båd, specielt, når du køber til en båd (eller et skib).

Udstyret kan i sidste ende have afgørende betydning for både din og din besætnings sikkerhed

Marineudstyr

Marineudstyr har det generelt med at ruste en smule under brug, og det er derfor vigtigt at du passer og plejer det på den bedst mulige måde.

MArine udstyr kan holde til alt slags vejr. også saltvand eller lignende.

Kilder: https://rygcrawl.dk/baadudstyr/ 

 

marine udstyr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *