Sådan vælger du det rigtige podcast-udstyr

Sådan vælger du det rigtige podcast-udstyr

Der er mange faktorer at tage hensyn til, når du skal vælge podcastudstyr. Det vigtigste er at finde ud af, hvilke behov du har, og hvad du vil bruge. Når du kender disse to ting, kan du begynde at indsnævre dine valg.

 

En af de vigtigste ting at overveje er den type mikrofon, du har brug for. Der findes mange forskellige typer mikrofoner, så det er vigtigt at vælge en, der vil fungere godt til netop din podcast. Du skal også beslutte, om du vil have en USB-mikrofon eller en XLR-mikrofon.

 

En anden vigtig faktor, som du skal overveje, er den type optageapparat, du vil bruge. Igen er der mange forskellige typer til rådighed, så det er vigtigt at vælge en, der vil fungere godt for din podcast. Hvis du f.eks. har planer om at optage din podcast i et studie, skal du bruge andet udstyr, end hvis du bare skal optage den derhjemme.

 

Endelig skal du beslutte, hvilken type redigeringssoftware du vil bruge. Der findes igen mange forskellige typer, så det er vigtigt at vælge en, der vil fungere godt til netop din podcast. Når du har truffet alle disse beslutninger, kan du begynde at se på de forskellige muligheder for podcastudstyr og træffe din endelige beslutning.

Hvad er nyt inden for podcast-udstyr?

Der udkommer hele tiden nye produkter til podcasting. Nogle af de nyeste og bedste omfatter:

 

* Bærbare optagere: Disse giver dig mulighed for at optage din podcast på farten uden at skulle slæbe rundt på en masse tungt udstyr.

* Mikrofoner: Der kommer altid nye mikrofoner på markedet, som giver bedre lydkvalitet eller funktioner end tidligere modeller.

* Redigeringssoftware: Der udkommer hele tiden ny redigeringssoftware, som tilbyder flere funktioner og muligheder end nogensinde før.

 

Du kan også undersøge om du kan få din podcast på podimo gratis. Det burde være let.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *