Sådan finder du en god tandlæge nær dig

Sådan finder du en god tandlæge nær dig

Leder du efter en ny tandlæge? Så er du langt fra den eneste. For i Danmark har vi frit tandlægevalg. Indtil vi fylder 18 år, er vi dækket ind under den kommunale tandplejeordning, men herefter skifter det til egenbetaling, hvormed vi naturligvis er frit stillet til at finde en tandlæge selv.

Dét at man selv kan vælge tandlæge, betyder også, at mange skifter ud i deres tandlæge, hvis de er utilfredse med service, pris eller andet. Men hvad er de bedste råd til dig, der ønsker at finde en ny tandlæge? Læs med her.

Spørg i dit netværk

Det bedste sted at hente råd, er ofte i det helt nære netværk. Det er her, hvor vi får de bedste anbefalinger, da vi ofte stoler meget på dem og tillægger dem stor værdi. Faktisk er anbefalinger fra netværket så stærke, at man kan skifte holdning omkring selv komplicerede produkter som en bil! Forestil dig blot en situation, hvor din nabo fortæller, at hans Toyota, som du også havde tænkt dig at købe en model af, allerede har været på værkstedet 3 gange! Selvom det kan være rene tilfældigheder og bilen stadig får topkarakter hos andre brugere, så vil det garanteret veje rigtig tungt i din beslutningsproces. Pointen er, at vi er meget tilbøjelige til at lytte til vores bekendte – også med tandlægen. Det er et godt sted at spørge – og en kraftfuld anbefaling.

Brug Google Maps

Mange Googler helt naturligt efter en ny tandlæge. Men der er flere måder at gøre det på end blot ved Googles almindelige søgning. For når du søger efter en tandlæge i en specifik by, kommer der klinikker frem i din by, hvilket du kan se på Googles egen kortvisning kaldet Maps. Her kan du se, hvor klinikken ligger samt hvilke anmeldelser den har fået. Det gør det nemt at skabe sig et overblik.

Bor du i København, så kan du tage et kig hos Nord-Smil, der er en billig tandlæge i København og har flere klinikker.  

Hold øje på Facebook

Det er ikke alle, der er klar over det, men Facebook er faktisk en rigtig god søgemaskine. Og hvad endnu bedre er, så giver Facebook mulighed for at klikke ind på tandlægernes sider og se hvordan brugerne interagerer med dem – samt hvordan de svarer dem. Desuden er der ofte en nogen mere personlig tone på et mere uformelt medie som Facebook. Det giver god mulighed for at lære klinikken lidt bedre at kende.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *