Proteinpulver – Din guide til store muskler

Proteinpulver – Din guide til store muskler

Hvad er proteinpulver, og hvorfor kan det være godt at tage? Proteinpulver, er et pulver der indeholder proteiner, og er et effektivt kosttilskud hvis man ønsker at få tilføjet proteiner i sin kost. Det kan være rigtig godt at tage hvis man ikke altid spiser meget mad, og hvis man er meget aktiv. Tilskud af protein bruges ofte af personer der træner meget, er meget aktiv eller har et arbejde der er fysisk krævende.

Det kan også bruges til måltidserstatning, hvis man eventuel tager et stykke frugt til eller nogle nødder. Årsagen til det er en god ide at tage et stykke frugt og eventuel lidt nødder til, er fordi så får man også nogle kulhydrater og lidt fedt. Du kan blot mix det med vand, mælk eller anden form for flydende væske. Det skal blot rystes op i en shaker, eller røres rundt med en ske eller gaffel i et glas. De proteintilskud der er i dag, de er meget nemme at opløse i væsker.

Hvilke proteinpulver er gode?

Det kommer meget an på hvad dit formål er, og hvorfor du tager det. Indholdet kan være forskelligt, men ofte er det meget ens. Nogle har flere kulhydrater i, nogle har færre proteiner, nogle har lidt mere fedt og nogle har flere kalorier. Indholdet af aminosyrerne kan også svinge, og det er oftes disse der er vigtigst. Det kan godt være der er godt med proteiner i, men er det ikke de essentielle der er i, så er det lidt spild af penge. Så det er vigtigt at kigge på profilen af aminosyren der er i en proteinpulver.

Bodylab er et generelt godt brand i danmark, og er også et af de mest kendte. De har formået at lave en utrolig god kvalitet, til en overkommelig pris. Udover det, så har de også et stort udvalg af forskellige smage, og deres kvalitet af smag er rigtig god. Der er uden tvivl en smagsvarianter der passer til dig, og det du har lyst til.

Hvad er det bedste proteinpulver?

Igen kommer det meget an på hvad du skal bruge det til, og hvorfor. Fordi er det blot måltidserstatning, så bør man nok gå efter det billigste, som har et fint indhold af essentielle aminosyrer. Skal det derimod bruges efter træning, så vil det give mening at betale lidt mere, og købe noget der primært indeholder de essentielle aminosyrer. Men igen, så er der mange forskellige brands, forhandlere og former for proteinpulver.

Det handler meget om at finde det man bedst kan lide, for det er jo noget man gerne skulle kunne ”nyde”. Jeg personligt, vil ikke drikke nogen form for proteintilskud som jeg ikke kan lide. Men har du ikke prøvet bodylab, så er det helt klart et brand du bør starte med at prøve.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *