Juridisk rådgivning til entrepriseret i Danmark

Juridisk rådgivning til entrepriseret i Danmark

Hos RSN Advokatfirma er vores mission at hjælpe industrivirksomheder og kommercielle organisationer i ethvert land med at udvikle sig og vokse. Vores ydelser omfatter juridisk rådgivning, udbud og tilbud samt voldgift og retssager.

Entrepriseret er et specialiseret område, og det kan være svært at finde den rigtige rådgivning, når du har allermest brug for den. RSN Advokatfirma yder juridisk rådgivning, tilbud og retssager til enhver form for aftale – så kontakt os i dag.

Juridisk rådgivning

Jeg tilbyder juridisk rådgivning om alle aspekter af entrepriseret, herunder kontraktudformning, kontraktstyring, tvistbilæggelse og retssager. Så står du og mangler en kyndig advokat som kan hjælpe dig, så har du fundet den rette.

Bud og tilbud

Jeg bistår med udarbejdelse af udbud og tilbud på offentlige indkøbsprojekter. Jeg yder også bistand ved vurdering af tilbud afgivet af entreprenører. Du får altså hjælp til hele processen, så du ikke ender med at tabe unødvendige penge.

Voldgift og retssager

Jeg yder bistand ved udarbejdelse af voldgiftsaftaler og ved gennemførelse af voldgift. Jeg yder også bistand ved udarbejdelse af processkrifter. Få overblikket med hjælp af min erfaring.

Byggeloven

RSN Advokatfirma bistår med alle juridiske aspekter af aftaleretten, herunder rådgivning, udbud og tilbud samt voldgift og retssager. Jeg er specialist på området og har flere års erfaring at trække på. Lad mig hjælpe dig med ethvert byggerelateret juridisk spørgsmål i dag.

Løsning af bygge tvister

Jeg leverer juridiske løsninger til kunder over hele landet, inklusive dem, der har oplevet en tvist eller en retssag om vilkårene eller betingelserne for en projektaftale. Jegi trækker på min store viden til at hjælpe med at løse tvister hurtigt og i mindelighed uden at ty til retssager. Kontakt mig i dag, hvis du er stødt på problemer med en kontrakt i forbindelse med dit byggeprojekt så du kan komme videre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *