Slip for besværet og tag en høretest hjemme i privaten

Slip for besværet og tag en høretest hjemme i privaten

Alle kan gå rundt med en fornemmelse af, at hørelsen ikke er helt som den skal være. Her kan man nemt og hurtigt hoppe ind på nettet og tage en online høretest. Dog er disse tests ikke særlig valide. Testene afhænger meget af hvilke høretelefoner eller højtaler man benytter, samt hvor højt man skruer op. Derfor er testene ikke retvisende. Dog er de enkelte online tests en god indikator for om man har problemer med hørelsen. Derfor kan man sagtens benytte dem, men en rigtig høreundersøgelse er nu et bedre alternativ til at få en rigtig bedømmelse af hørelsen.

Book en høretest nemt og bekvemmeligt

Det er nemt at booke en tid til lægen. Her bør du blot tage fat i telefonen og bestille over deres bookingsystem eller ringe direkte til dem. Dog kan der være længere ventetid, og man skal tilpasse sig efter hvornår de har tid. Der er netop nu kommet en bedre løsning, hvor forbrugerne får besøg af en audiolog hjemme i privaten. Dette er med til at gøre det nemmere for de enkelte borgere at bestille en tid efter hvornår de har tid og lyst til at få besøg. Dermed får de tjekket deres hørelse hjemme i deres dagligstue, og det er helt gratis. Man kan bestille en tid ved hjælp af lytmere.dk.

Hvad hvis man har dårlig hørelse? 

Hvis det viser sig at du ud fra din undersøgelse af dine ører, har et problem med hørelsen eller øregangen, vil du få hjælp til at bekæmpe problemet. Her vil du få hjælp til at få et gratis sæt høreapparater. Hvis man ønsker at opgradere høreapparaterne, kan man få fratrukket det tilskud, som de gratis høreapparater koster. Du vil få hjælp fra audiologen til at vælge de rette høreapparater. Efterfølgende vil du få dem indstillet efter din hørelse, og du vil skulle have en tilvænningsperiode, hvor du får det som en naturlig del af din hverdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *