Sådan fik jeg mit drømmejob

Sådan fik jeg mit drømmejob

Jeg elsker mit arbejde og kunne ikke bytte det for noget andet, mit arbejde er det bedste der er sket for mig og det kan jeg takke dedikation.dk for.

Jeg vågner op kl 7.15 om morgenen for at gå i bad, at gå i bad er en god start på dagen og gør at jeg føler mig frisk og klar til hvad dagen nu skulle bringe.

Herfra spiser jeg morgenmad og børster tænder og diverse andre ting jeg nu skulle gøre inden jeg sætter mig ned i bilen og køre imod arbejdspladsen.

Når jeg møder ind kl 8.30 ser jeg altid en masse glade kollegaer, der er ikke en dag der går uden at jeg bliver mødt af glade smil og komplimenter, jeg ville ikke bytte det for noget.

Mine kollegaer er det bedste ved arbejdet, det fællesskab vi har på arbejdspladsen, er ikke noget jeg ville bytte for noget andet.

Vi har altid en masse sjove samtaler og man føler sig altid velkommen og en del af holdet.

Når jeg for fri fra arbejde glæder jeg mig helt til at møde ind dagen efter og ser frem til en masse sjove og hyggelige stunder med de andre.

Jeg kender ikke nogen andre arbejdspladser med den kærlighed og energi der er på vores, vi er nærmest en lille familie.

Der bliver altid inviteret på mad eller noget at drikke fra en af kollegaerne og typisk er vi ude og hygge os efter arbejde.

Det at vi har sådan et godt fællesskab har også gjort at alle er mere motiveret til at gøre deres arbejde rigtigt.

Kunderne klager ikke og vi gik fra et lille stillestående firma til et større og fremadgående firma, det kan kun blive bedre herfra.
tak Dedikation.dk for at hjælpe mig frem til mit drømmejob.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *