Sådan får du negle, der ligner en million

Sådan får du negle, der ligner en million

Dine negle er en del af din stil og dit outfit, og det er derfor lige så vigtigt at passe godt på dine negle, som det er at passe på din hud og dit hår. Vi har derfor i denne artikel samlet vores bedste tips til, hvordan du får negle, der ligner en million.

Brug neglebåndsolie og håndcreme

Ligesom ansigtscreme plejer vores ansigt, så plejer neglebåndsolie og håndcreme negle og hænder. Det er vigtigt året rundt for at have sunde og velplejede hænder og negle, der ikke knækker eller flosser – men det er især vigtigt om vinteren, hvor klimaet er ekstra tørt og der er større sandsynlighed for at neglene knækker. Her er det også vigtigt altid at bruge handsker for at beskytte hænder og negle fra at tørre ud.

Brug neglelak/gele neglelak

Selvom naturlige negle kan være pæne i sig selv, så giver en pæn neglelak bare lige det ekstra til neglene. Det kan enten være en pæn fransk manicure eller i stedet en helfarve. Hvis du er lidt mere modig, kan du også gå i gang med nailart og f.eks. lave ombré negle eller mermaid negle. Det kræver dog lidt træning. Hvis du gerne vil have at din neglelak holder så længe som muligt, så anbefaler vi, at du benytter gele neglelak fra Kandii. Her kan du forvente flotte negle i op til 3 uger.

Uanset om du bruger almindelig neglelak eller gele neglelak, er det vigtigt, at du prepper neglen. Form din negl med en neglefil, polér den herefter med en buffer og rens neglen, så neglen er klar til at tage imod neglelakken.

Det er også vigtigt, at du lægger din neglelak korrekt for at opnå det bedste resultat. Brug først en base coat, så to lag neglelak og til sidst en to coat. Det gør at farven holder længere.

Vælg farver, der passer til din hudtone

Når det kommer til neglelak, så er det desværre ikke alle farver, der vil passe lige godt til dig. Din hudtone har nemlig stor indflydelse på, hvilke farver, der klæder dig godt og hvilke du bør holde dig fra – ligesom f.eks. også er tilfældet med læbestift og øjenskygge. Hvis du har en rødlig hudtone, kan du bære de kolde farver som f.eks. blå og pint. Hvis din hud er mere gylden, kan du bære varmere farver som f.eks. rød eller orange.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *