Mit kamera jeg skulle have skiftet inden jeg skulle rejse

Mit kamera jeg skulle have skiftet inden jeg skulle rejse

Jeg sad derhjemme og vidste ikke hvad jeg skulle lave. Mine venner er taget ud, men det gad jeg ikke. Jeg ville ikke ud i dag. Jeg var så træt og ville bare være derhjemme. Men jeg vidste heller ikke hvad jeg skulle lave derhjemme. Jeg kedet mig bare. Jeg sad og så noget film, men det har jeg gjort hele dagen. Jeg har sommerferie, og brugt meget af ferien på at være ude med vennerne. Jeg følte jeg havde brug for en pause. Jeg har 3 uger af ferien tilbage inden jeg skulle tilbage til skolen, og jeg skulle ud og rejse med min familie om en uge. Det var noget som jeg virkelig glædet mig til. Vi skulle til Italien, og jeg har aldrig været der før. Det var derfor jeg glædet mig allermest. Jeg glædet mig til at opleve en masse, og se en masse nye ting. Der skulle vi være i 2 uger indtil jeg skulle tilbage til skoen. Jeg vidste ikke hvad jeg skulle lave i dag, så jeg valgte bare at begynde at pakke. Det var alligevel en masse jeg skulle have pakket til 2 uger. Jeg fik så pakket en masse tøj, og alt muligt andet. Jeg fik styr på alt det jeg skulle bruge, og det var bare vigtigt at jeg ikke glemte noget. Men der var en ting som jeg lige skulle have styr på også. Det var nemlig at få mit kamera skiftet på min iPhone. Den gik nemlig i stykker i sidste uge hvor jeg tabte den, og har ikke virket siden. Jeg vil gerne kunne tage en masse fede billeder dernede, så derfor var det vigtigt for mig at kameraet virker. Jeg tog til fixphone.dk hvor de hurtigt hjalp mig med at få de skiftet. Det gik virkelig hurtigt, og det var virkelig flinke mennesker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *