Lej din træhytte ud og tjen ekstra penge

Lej din træhytte ud og tjen ekstra penge

Tjen penge gennem Airbnb med en træhytte

Hvis du har en ejendom med have, så bør du overveje at få en træhytte i haven. På den måde kan du nemlig bruge hytten til udlejning via AirBnB. En træhytte er glimrende om foråret, sommeren og efteråret til gennemrejsende turister, der gerne vil have en stemningsfuld oplevelse. Du kan snildt tjene et sted mellem 1000 og 2000 kroner om ugen på at udleje en træhytte i din have. Hvis dette fungerer godt for dig, og du nyder kontakten med de rejsende, så kan det være at det bliver starten på en helt ny indkomst og måske endda en ny livsstil. Det ser vi nærmere på i denne artikel.

Tiden efter corona

Når roen lægger sig efter corona-perioden, så vil der være rigtig mange der gerne vil rejse Europa tynd. De fleste af disse går til hjemmesiden AirBnB for at finde et sted at bo. Det er billigere end hotellerne, og det giver også en mere autentisk oplevelse. Turisterne får et kig ind i det almindelige liv, når de bor hos en lokal, og det er noget de fleste sætter pris på. Hvis du har en hyggelig og velduftende ny træhytte i haven, så vil du hurtigt kunne skabe gode oplevelser for de rejsende, og dermed få flere og flere reservationer. Der skal ikke mange somre til, før du har tjent prisen for træhytten ind ved hjælp af AirBnB.

Hvad gør man rent praktisk?

Det første du skal gøre er naturligvis at købe en træhytte og montere den i haven. Herefter skal du udstyre den med det basale, således at de rejsende kan bo i hytten på komfortabel vis. Du skal tænke på seng, stole, linned, gardiner og så videre. Her kan det være fornuftigt at tage i IKEA, både fordi prisen er lav, men også fordi de har mange produkter i træ, som vil gå rigtig godt til din nye træhytte. Dette vil sikre en klar stil, som fra starten vil sætte en høj barre for kvalitet og dermed også vise at du forvente renlighed og god opførsel fra gæsternes side. En ny og velindrettet træhytte kan også tillade sig at tage en højere lejepris end en ældre model.

Når du er kommet i gang

Når du er færdig med indretningen af træhytten, og fået taget gode billeder til AirBnB, så er det vigtigt at du har en god kommunikation med gæsterne. Både inden deres ophold og under. Dette sikrer at det hele forløber som det skal, og at du ender ud med gode anmeldelser, som sikrer de næste kunder i butikken. Og husk, at træhytten ikke kun er til gæsterne, du kan bruge den alle de dage hvor der ikke er reservationer, hvad enten det er som gæstehus, hobbyrum eller andet. En træhytte i haven er med andre ord en fantastisk investering. Den kan begynde at tjene sig ind fra dag 1, og den er med sin stærke og smukke kvalitet et aktiv for hele din ejendom i mange år frem. Held og lykke med projektet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *