Læs hvordan du sparer 100 kroner om året på betalingskort

Læs hvordan du sparer 100 kroner om året på betalingskort

Det er ikke sjovt at åbne eBoks for enden af året eller kvartalet og så finde ud af, at din bank har introduceret et eller andet gebyr, som du ikke lige var opmærksom på. Mange danskere er vant til, at betalingskort er gratis at have – man skal derfor ikke betale noget årligt kortgebyr. I takt med at bankerne er begyndt at opkræve penge for nærmest alt, også straksoverførsler, så er kort ikke længere gratis i mange banker. Heldigvis er det dog muligt at spare de penge alligevel, fordi nogle banker i udlandet tilbyder gratis kort.

Gratis betalingskort

Et gratis betalingskort, når nærmest alle banker tager penge for det, lyder måske lidt for godt til at være langt. Dette er dog ikke tilfældet. Du kan få et gratis kort igennem både Wise og Revolut, som begge er udenlandske pengeinstitutter. Begge tilbyder nogenlunde den samme ydelse til deres kunder, og mange har faktisk begge kort – der er visse fordele, der er unikke. Det vigtigste er dog, at det hele er gratis. Nogle gange skal du bare betale for fragten, og her må prisen siges at være helt fair. De har dog meget ofte kampagner kørende, hvor du også får fragten gratis.

Bitcoin kort

Har du investeret i Bitcoin, og ønsker du at bruge dem med dit kort, så er hverken Wise eller Revolut det bedste bud. Ønsker du det bedste debetkort til Bitcoin, så bør du tjekke en sammenligningsoversigt ud. Her vil du hurtigt finde ud af, at ingen banker tilbyder denne ydelse, men der er visse virksomheder, der gerne vil udstede et VISA eller MasterCard, hvor du automatisk veksler Bitcoins til danske kroner, når du handler.

Du skal dog vide, at disse tjenester kræver, at du identificerer dig. Ønsker du derfor at komme af med dine Bitcoins anonymt, så er det ikke måden at gøre det på. I hvert fald ikke, hvis der er tale om en europæisk udbyder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *