Indret kontoret med stil

Indret kontoret med stil

Annonce

Til de nytilflyttede, der skal finde hoved og hale i indretningen, bare rolig. Rom blev heller ikke bygget på en dag, og det gør indretningen af din nye bolig nok heller ikke. Først og fremmest, tillykke! Det er en stor ting at flytte ind et nyt sted og gøre det til sit helt eget hjem. I har måske allerede haft nogle idéer om dagligstue, køkken osv., men har måske ikke tænkt over, hvordan kontoret f.eks. skal se ud.  Alligevel er der her nogle råd til, hvordan I kan indrette den nye hybel og de rum, der måske ikke er så nemme at gå til.

Det gode kontor

Det skal ikke være en hemmelighed, at kontoret måske ikke er det sjoveste rum at indrette, fordi det ikke rummet, hvor de fleste gæster kommer ind. Derfor er der en tendens til bare at ville smide en computer og en eller anden kontorstol ind, og så er det det. Men et flot og velindrettet kontor kan altså godt give et bedre arbejdsliv, og derfor skal man ikke gå på kompromis.

  1. Dekorationer

Giv billeder, planter, og alt hvad der kan gøre rummet lidt hyggeligere, en plads i kontoret. Det handler dog om ikke at smide en overflod af familiebilleder ind i kontoret, men nærmere skabe en god balance mellem dekoration og udstyr.

  1. Ordentligt udstyr

Det gode kontor handler også om ordentligt udstyr. En god ergonomisk kontorstol er en god start, så man ikke sidder rastløst i en dårlig stol. Til kontoret kan phillips skærme være en rigtig god tilføjelse. Det er ubesværet design og fantastisk billedkvalitet i én. De store skærme er også perfekte til dig, som skal have det store overblik, da det er muligt at få to skærme på én. Godt udstyr er vigtigt, for at du får lyst til at arbejde på kontoret.

  1. Lyse farver

Gør rummet lyst! Du kan f.eks. vælge pastelfarver, hvis du er til det, eller bare vælge en almindelig hvid. Uanset hvad, er det nødvendigt med lyse farver, for at man ikke kommer til at sidde og blive træt i et mørkt og kedeligt rum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *