Hvordan opnår du perfekt sindsro inden du sover?

Hvordan opnår du perfekt sindsro inden du sover?

Hvordan opnår man sit zen inden man kravler til køjs? Der kan være mange måder at opnå den helt ideelle ro. Det mest essentielle er vel, at vi alle ‘coper’ på forskellige måder, og vi alle er forskellige ift. hvordan vi neddæmper intensiteten fra en stresset og presset dag. De værste konsekvenser må være en dårlig søvn, hvilket på sigt kan udvikle sig til kognitive ‘skader’ og skavanker – faktum er blot, at det sjældent er det værd.

Hvordan opnår du den perfekte ro?

Der findes et hav af forskellige alternativer til at opnå ro og sit ‘zen’. Der findes også et hav af hokus-pokus produkter, der eftersigende skulle være helt magiske og få dig til at falde til ro uden videre. Der findes tilgengæld kun et lille udvalg af reel og evidensbaseret løsninger, som har et formål, at øge din søvnkvalitet. Lad os starte ved de få alternativer, nemlig noget så simpelt som sengetøj. Rex Sengetøj er et innovativt sengetøjsbrand, som sælger kølende og antibakterielt sengetøj. Al deres sengetøj er udarbejdet af 100% bambus og 100% merinould, hvilket sikrer brugeren det ideelle sengesæt. De mange alternativer er alt fra et svedbånd der får dig til at slappe af til en armbånd – ret fancy pancy, ikke?

Start simpelt, og find dine egne redskaber

Der er ingen grund til at lade det blive raketvidenskab, eller for den sags skyld sige, at der findes en løsning til alle – for det gør der ikke! Men start med de små ting, hvad kan du selv gøre, og har du mulighed for at starte med de små ting? Måske undlade at bruge telefonen inden sengetid. Måske skifte dit sengetøj til et kølende og innovativt sæt? Lad nu for guds skyld være med at gøre det til raketvidenskab, men tænk alligevel lige på dit helbred. For hvad er en god søvn egentligt værd? Jeg ville selv personligt mene, at en god søvn er fundamentet for gode dage, og gode dage er ligmed øget velvære. Øget velvære? Ja det lyder dæleme lækkert.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.