Gode råd til flisebelægning

Gode råd til flisebelægning

Hvilken flisebelægning skal du vælge til din indkørsel, terrasse eller til fliser i haven? Læs med her og få gode råd til, hvad du skal vælge, og hvor meget det koster. 

Hvilket materiale?

Din flisebelægning skal ligge i mange år, og derfor er det vigtigt at vælge en belægning, som er holdbar. Det skal både være æstetisk flot og holdbart, og det skal kunne holde til det danske vejr, som er meget omskifteligt. Det er stilarter og forskellige farver, du skal bestemme dig for. Hvad kan du godt lide? 

Der er stor forskel på beton, granit og sandsten. Det er nogle af de materialer, der er oplagte at bruge som flisebelægning. Du kan altid tage en professionel udlært med på råd, så du er sikker på, at du får valgt rigtigt. Ellers kan du søge masser af information på nettet til en start, så du bliver klogere på de forskellige materialer. 

Flisens tykkelse

Når du skal have lagt fliser i indkørslen, skal du bruge tykke fliser. De skal nemlig kunne klare den belastning, der kommer fra bilen. Tykkelsen på en flise i indkørslen er som regel 6-8 cm, hvor den på terrassen er 5-6 cm. Der er derfor forskel på, hvilken tykkelse du skal vælge, alt efter hvor du skal have lagt fliser. Det er nogle af de ting, du skal være klar over, inden du vælger flisebelægning. 

Gør det selv løsning?

Det er muligt at lægge fliser selv, men det er utroligt slidsomt. Desuden er det ikke sikkert, du får lagt det helt korrekt, og så skal det hele gøres om. Hvis du har prøvet det før, ved du, hvad du har med at gøre, men hvis ikke kan det være svært. Derfor kan det være en fordel at få en fagmand til at hjælpe dig. Du sparer tid og kræfter ved at få en fagmand til det. Og du er sikker på, at arbejdet er udført godt. Det er vigtigt, at fliserne kan holde mange år endnu, hvilket også er besparende for dig. 

Hvordan får man et godt tilbud?

Du vil selvfølgelig gerne have den bedst mulige pris. Det får du ved at indhente flere tilbud og ikke gå med det første, du finder. På den måde kan du sammenligne priserne og finde den, du synes bedst om. Det gør, at du er bedre stillet til at vælge et tilbud. Du kan altid få et uforpligtende tilbud på netop din opgave, men mange firmaer har også standard priser på, hvad det koster at få lagt fliser i indkørsel eller på terrassen. 

Med de råd i baghånden er du forhåbentligt bedre stillet til at finde de bedste valg for dig. Du skal finde, hvilken sten du ønsker, og hvor det skal være, og så skal du finde ud af, om du vil have hjælp til det eller gøre det selv. Så kan du indhente tilbud, som giver dig et overblik over din pris, så du kan få det bedste tilbud. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.