Fede herre seler

Fede herre seler

Fede herre seler 

Seler til mænd er den atypiske mulighed for en, som ønsker at holde bukserne oppe. Flere anvender nu livrem for at holde bukserne oppe, her hos os forstår vi godt hvorfor seler er nødvendige at have i sin garderobe. Da det er ej blot et spørgsmål om funktionaliteten i at holde sine bukser oppe. Det kan sagtens ligeledes være for at sætte sit eget personlige præg på sit outfit og her er seler til mænd en nem løsning.  

Oprindelig brugt som undertøj.  

Seler til mænd var til at starte med en almindelig del af undertøjet, da man monterede det inden under skjorten for at beholde bukserne oppe og var ikke anset som værende rigtigt anvendt at have uden på ens skjorte som man senere gjorde. Selerne oven på trøjen var startede til at sætte detaljen på sit look og dermed skille sig ud og det blev snart et populært beslutning at seler til mænd blev påført uden på skjorten.  

Bruges til flere af typer for get togethers 

Seler til mænd er nu et mere enestående valg at bruge, da det skiller sig ud fra mængden og giver dig muligheden for at kunne skille sig ud og kan benyttes til alle fester for at placere ens eget personlige præg på ens look. Her kan man ligeledes vælge i mellem en adskillige forskellige modeller af seler og forskellige farver, som hermed får en til at skille sig ud og afslutte sit look.  

Specialiseret valgmuligheder 

Hos BalderClothes har vi besluttet at gøre et mere traditionelt sortiment og fører derved i de mørkere farver som grå, sort og blå. Da de er med til at gøre en kontrast til de klassiske lysere skjorter, som de fleste har inden under seler til mænd.  Men kan ligeledes let bruges, hvis man bare vil have en mindre kontrast til sin skjorte. 

Mangler du et personligt kendetegn? 

Ønsker du måske en smule identitet eller en del af dit klædeskab, der er med til at udskille en ud fra de andre. Så kan seler til mænd være en løsning, da seler let kan blive dit varemærke for hvem du er og dermed giver dit look et personligt præg. 

Uskrevne regler 

Der er som sådan ej nogen regler om at du ej kan benytte seler til mænd sammen med en livrem, men det er en fælles forståelse, at det ej giver mening at benytte disse to bukseholdere på samme tid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *