Få inspiration til nye retter med en måltidskasse

Få inspiration til nye retter med en måltidskasse

De fleste kender til det med, at det er de samme madretter, som man laver igen og igen. Det kan der være mange grunde til. Det kan være, at man har en travl hverdag, hvor man ikke har det store overskud til at finde på nye retter, eller det kan være, at man mangler inspiration til at prøve nye retter.

De samme opskrifter igen og igen

Mange familier har ofte 5-6 madretter, som de laver igen og igen. Det kan være spagetti og kødsovs, som man får en gang om ugen, eller at man hver mandag får pitabrød, fordi at børnene er sent hjemme på grund af fritidsaktiviteter.

Det fleste familier vil ofte gerne prøve nye retter, men enten er tiden eller overskuddet ikke til det. Det kan også være, at man mangler inspiration, og at man ikke ved hvilke retter, som man skal prøve at lave.

Modtag en måltidskasse hver uge eller hver 14. dag

Det er der dog heldigvis råd for.

Med en måltidskasse fra Den Grønne Asparges, så modtager man en gang om ugen eller hver 14. dag en måltidskasse med lækre og friske råvarer og opskrifter. Man vælger selv, om man ønsker at modtage en måltidskasse hver uge eller hver 14. dag. Nogen vil gerne prøve nye retter hver uge, hvor andre synes, at det er fint med hver 14. dag.

Man kan vælge imellem 3 forskellige muligheder fra Den Grønne Asparges måltidskasse. Dermed kan man vælge den kasse, der passer bedst til en selv og ens familie.

Kasserne indeholder mad til 2-6 personer til 3-4 dage. Man kan derfor stadigvæk lave nogle af sine egne retter i løbet af ugen. For dem der ønsker at prøve nye retter, så er dette en rigtig god løsning.

Den Grønne Asparges måltidskasse – 3 muligheder

Den Grønne Asparges måltidskasse kan som sagt vælges ud fra 3 muligheder.

Den ene hedder Familiekassen, som passer godt til en familie med børn eller til dem, der ikke er vild med stærke krydderier. Denne kasse indeholder råvarer og opskrifter, som er nemme at lave i en travl hverdag, og som passer godt til børn, da det ikke er opskrifter fra hele verdenen.

Den anden kasse hedder Inspirationskassen. Den passer godt til dem, der elsker at prøve nye smage og nye retter fra hele verdenen.

Den tredje hedder Lightkassen.  Den består af sunde opskrifter og lækre grøntsager. Hvis man ikke selv er god til at finde på nogle sunde retter, så er denne kasse en god måde at få noget nyt inspiration på.

Råvarer af den bedste kvalitet

Med en måltidskasse fra Den Grønne Asparges, så er man sikker på, at man får friske råvarer af god kvalitet. Grøntsagerne er som regel dyrket lokalt, og kødet kommer fra en slagter, og brødet fra en bager.

En måltidskasse er en nem måde at få adgang til råvarer af den bedste kvalitet.

Alle råvarerne er pakket godt ind, så de bibeholder deres friskhed, den gode kvalitet samt den gode smag.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *