Escaperoom som firma event

Escaperoom som firma event

Firma event?

Står du og skal planlægge din næste firma event? Hvorfor ikke inviter hele afdelingen med i Escaperoom og få testet jeres samarbejde og tålmodighed?

På vores adresse på Amaliegade i København, har vi plads til store gruppe. Vi kan have op til 68 mennesker i spil på samme tid, fordelt på 10 rum og 3 forskellige temaer. Se mere om vores anbefalinger ved større gruppe HER.

Er I for eksempel 32 deltagere, vil vi altid anbefale at I vælger 6 basement13 rum. At I vælger identiske rum gør at I kan snakke om oplevelsen bagefter og sammenligne tid, da I vil have været præcis samme ledetråde og opgaver igennem. Det er en god samarbejdsøvelse og det er altid sjovt at opleve folk i en anden stemning end normalt. Rigtig mange overrasker kollegaerne, fordi de går fra at være den stille mus, til at være hende der tager fuld kontrol og styrer løbet. Eller måske er det chefen der er lost og skal have hjælp til at komme igennem.

Uanset hvad giver oplevelsen noget at snakke om og grine ad i lang tid efter. 

Rigtig mange virksomheder vælger hvert år at gøre vores breakoutrooms til en del af deres årlige julefrokost. Med en starttid hos os klokken 15 eller 16.30 er man færdig i fin nok tid til at tage videre ud og spise bagefter. Tøv ikke med at kontakte os og lade os hjælpe med at sætte rammerne for starten på årets mest nervepirrende julefrokost.

Mindre virksomhed?

Selv hvis I er en mindre virksomhed, så tøv ikke. Vores rum kan håndtere helt ned til 2 personer og alt derimellem. Man behøver ikke være en stor flok for at få en sjov og lærerig oplevelse i et escaperoom. Book selv i København eller Rødovre, eller kontakt os og lad os gøre det for dig.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *