Det skal du vide, inden du opretter en erhvervskonto

Det skal du vide, inden du opretter en erhvervskonto

Når man skal starte sin første virksomhed, så skal man, som du nok ved, have styr på mange forskellige ting. Det kan være svært at finde hoved og hale i alle regler, og det er her, vi kommer ind. Vi fokuserer nemlig på et af de vigtigste elementer, når du skal starte en virksomhed, nemlig den del med en erhvervskonto.

 

Ønsker du blot en hurtig guide til, hvordan du finder en billig erhvervskonto, så er du kommet til den rette artikel. Ønsker du derimod en detaljeret gennemgang af de mange muligheder i Danmark, hvor du også kan læse anmeldelser, så henviser vi til denne side: https://erhvervskontopris.dk/

 

Hvorfor skal man have en erhvervskonto?

Det kan virke irriterende, at man skal have en speciel konto til sin virksomhed. Man kan jo i princippet bare benytte sin egen private, tænker du nok. Dette skal du dog ikke gøre, fordi du må ikke – generelt og heller ikke for banken. Når du laver en privat aftale med banken, så skriver du også under på, at du ikke må bruge din konto til erhvervsmæssige formål. En virksomhed er et klokkeklart eksempel på et erhvervsmæssigt formål. Så lad være med det.

 

Hvordan får man den billigste eller en billig erhvervskonto?

Mange iværksættere er unge mennesker, så de har ikke realkreditlån og meget andet, der gør dem til “gode kunder” i banken. Måske har deres forældre dog, og dette kan de bruge til deres fordel. Hvordan? Jo, hvis banken anser forældrene som gode kunder, så kan børnene måske få rabat på oprettelsen eller gratis oprettelse. Det er set mange gange før. Er du dog ikke en del af den gruppe, så læs videre.

 

Der findes heldigvis en række mindre banker, hvor du kan få en billig erhvervskonto. Mange kender allerede det danske Lunar, men kender du deres udenlandske pendanter Revolut og Wise? Hvis ikke, så bør du stifte bekendtskab med dem, fordi du kan nemlig få en gratis konto der. Skal du dog have en i Danmark og anvender regnskabsprogrammet Dinero, så tjek deres partnerskab med Nykredit ud. Mange er glade for dette, fordi man kan få gratis oprettelse hos Nykredit igennem dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *