Derfor skal du købe dit nye ur på brugtmarkedet

Derfor skal du købe dit nye ur på brugtmarkedet

Er du på jagt efter et nyt luksusur? Der er ingen grund til at smide oceaner af penge efter et nyt ur, når du faktisk kan få samme kvalitet til en billigere pris på brugtmarkedet. I denne artikel har vi fokus på alle de fordele, du kan se frem til ved at købe brugte ure frem for helt nye ure.

Brugte ure er billigere

Den mest oplagte grund til at købe et brugt ur frem for et nyt er naturligvis prisen. Der er en del penge at spare ved at købe et brugt ur frem for et nyt – og netop fordi prisen falder efter et ur er blevet købt, kan du faktisk få råd til et ellers dyrere og bedre ur, hvis du blot kigger på brugtmarkedet.

Værdien falder ikke

Når du først har købt et nyt ur, falder værdien næsten med det samme – og det er faktisk lige meget, hvilket ur, der er tale om. Det samme er dog ikke tilfældet, hvis du køber et brugt ur. Faldet i dets værdi er nemlig allerede afspejlet i prisen på uret, når det bliver solgt videre – og når det først er sket, kan du faktisk regne med at værdien holder sig ganske godt, hvis blot du passer godt på dit nye brugte ur.

Luksusure kan holde i en evigheder

Et brugt ur kan generelt holde meget længere end et nyt ur til samme pris. Det skyldes nemlig, at der er gået flere penge til de materialer, der er brugt til uret og de er derfor ofte af bedre kvalitet. Det medfører, at uret holder længere og potentielt set kan gives i arv i generationer. Det er især tilfældet, hvis du holder dig til de dygtige fabrikanter som f.eks. Rolex og Omega.

Mange flere muligheder

Hvis du vælger at købe brugt, åbner du for mange flere valg og muligheder. Du er nemlig ikke afhængig af, hvad der er på mode eller om det matcher med lige netop din stil. Når du køber brugt, har du nemlig adgang til ure fra alle tidsaldre, så du kan rent faktisk finde et ur, der passer til dine behov.

Vintage og genbrug er in

Det er i dag meget in at gå i bl.a. vintage tøj – og det er derfor i dag også helt naturligt, at brugte ure kun bliver mere og mere in. Du rammer dog ikke kun den populære vintage vibe, men du gør samtidig også miljøet en tjeneste. Det er ren win-win.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *