Den praktiske aktivitetsnest fra Filibabba

Den praktiske aktivitetsnest fra Filibabba

Hvis du som forældre synes det kan være uoverskueligt, at skulle købe mange forskellige ting til din baby, så som en kravlegård eller et legetæppe, så er det et Filibabba aktivitetsnest i grå som du skal have. Det super praktiske aktivitetsnest fra Filibabba kan nemlig benyttes på flere forskellige måder. Sammen med et aktivitetsstativ kan dit barn nemt få stimuleret sine sanser ved at ligge behageligt på ryggen, samt kigge på det svævende legetøj.

Hos Little Happy kan du finde aktivitetsnesten i flere forskellige farver, men den i grå er perfekt til både piger og drenge, og grundet dens simple, men yderst flotte design så passer den lige ind i de fleste hjem og til de fleste børnefamilier. Den er bygget således, at siderne på den kan foldes ned og derfor kan den bruges som et legetæppe. Derfor er Filibabbas aktivitetsnest ekstra praktisk, både for dig som forældre, men også til jeres lille guldklump.

Et køb med mange muligheder

Du får meget for pengene ved et køb af et aktivitetsnest fra Filibabba, da aktivitetsnesten kommer med mange funktioner. Den kan nemlig bruges som en kravlegård og babynest til den helt lille guldklump, samt kan den også benyttes som en legemåtte og aktivitetstæppe med et tilhørende aktivitetsstativ. Med så mange funktioner, er det heldigt at den også er lavet i et godt materiale. På grund af det kan den holde i mange år og derfor er der en stor mulighed for at den kan  gå i arv. Den fine grå farve gør at aktivitetsnesten er unisex og kan bruges af alle småbørn.

  • Da aktivitetsnesten fra Filibabba har mange gode funktioner til din lille guldklump, så får du alt i én.
  • Som forældre sparer du også tid og penge ved et køb af en aktivitetsnest fra Filibabba.
  • En aktivitetsnest fra Filibabba vokser med barnet og kan derfor bruges i mange år.
  • En grå aktivitetsnest fra Filibabba passer ind i de fleste børnefamilier og grundet farven kan de benyttes af de fleste.
  • Aktivitetsnesten er lavet af 100% økologisk bomuld og 100% polyester så dit barn kan ligge trygt og behagelig på ryggen uden at blive generet.

Et langtids holdbar aktivitetsnest

Den praktiske aktivitetsnest fra Filibabba er praktisk på flere måder. Den kan bruges på flere forskellige måder; som et lege- og aktivitetstæppe, babynest og kravlegård. Aktivitetsnestens størrelse gør således at den er praktisk at tage med sig, så dit barn kan passes af de kære bedsteforældre. Med et køb af aktivitetsnesten skal du som forældre ikke tænke over, at købe flere ting til dit barn og derfor er det ikke nødvendigt at transportere flere ting til bedsteforældrene når de skal passe på den lille guldklump. Grundet dens materiale af 100% bomuld og 100% polyester så bliver dit barns hud ikke generet når han eller hun ligger og tumler rundt på det.

Det er en win-win situation for alle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *