Den perfekte loftmaling

Den perfekte loftmaling

Hvad end du står med en villa, et hus eller en lejlighed, sætter flot loftmaling prikken over i’et. Lofter i smukke farver skaber smukke rum, og kan give en helt unik stemning. Tænk nyt, tænk anderledes og tænk spændende farvevalg, og find masser af inspiration på internettet og i magasiner. Prøv noget andet end den klassiske hvid. Hvilken maling, der er den rette til et loft, bestemmes dog slet ikke kun af farven. Der er et hav af typer og teksturer på maling-markedet, som skal passe til overfladen på dit loft. Søg gode råd og vejledning i dag.

Find den rigtige loftmaling og rette pensel

maling.dk kan du finde den helt rigtige maling til dit loft i dag. Her kan du købe maling til gode priser og finde lækkert malerudstyr; pensler malerruller og diverse. På den måde er du klar til at gå i gang med malearbejdet så snart, du føler dig vejledt i dit valg af maling.

Loftmaling er nemlig ikke bare loftmaling. Der er forskel på indendørs og udendørs maling. Der er forskel på mat og shiny maling og graden af mathed eller shine. Og så findes der også spraymaling. Hvilken loftmaling du vælger, har indflydelse på, hvordan loftmalingen opfører sig. Anvender du refleksfri maling til loftet, er du bedst stillet. Således undgår du nemlig synlige rullespor på loftet. Ikke mindst har valg af maling indflydelse på, hvordan overfladen eller loftet reflekterer lyset. Derfor kan vinduer og lysindfald desuden være en faktor for, hvilket produkt du anvender.

Ligesom maling ikke bare er maling, er en pensel heller ikke bare en pensel. Der findes pensler med kunstige fibre og pensler med naturlige fibre – og der findes et hav af størrelser. Det samme gælder malerruller, og ligesom med malingen, kommer valg af produkt an på hvilken overflade, der skal males.

Maleren i dig

Selvom dét at male loft handler om at male så det dækker, uden rullespor og med et resultat i en god og praktisk kvalitet, kan det også være en aktivitet for din kreativitet. Find din indre maler frem, og bliv ekspert i typer af maling og teknikker til at udføre håndværket. Bliv ekspert i hvilke farver der går godt sammen; lær om hvad farver gør ved et rum, og slip din maksimalist løs.

Farver er tilbage i både mode- og interior-verdenen – og måske også hjemme hos dig. Både pastelfarver og kontrastfarver har indenfor de seneste få år for alvor gjort deres tilbagekomst – og ikke uden grund. I det til tider kedelige og ensfarvede Norden, kan der være brug for lidt farver med spræl i.   

Hvis dit maleprojekt giver dig kunstnerisk blod på tanden, så frygt ej. På sider som maling.dk findes virkelig et utal af kunstartikler; et utal af lærreder, pensler, staffelier, tegneartikler og farver. Her finder du hurtigt noget, der kan fodre din indre kunstmaler, og noget du kan slå dig løs på lærredet med. Selvom det selvfølgelig er op til dig, om al kreativiteten skal foregå på vægge og lofter i hjemmet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *