Har du brug for ekstra plads?

Har du brug for ekstra plads?

De fleste af os kunne godt bruge noget mere plads. Eller også kunne vi blive bedre til at vælge, hvilke ting vi vælger at omgive os med. Der er dog alternativer, hvis du ikke helt har besluttet, hvor du skal gøre af dine ting.

Er du flyttet til et mindre sted, hvor du ikke har mulighed for at opbevare alle dine ting?

Du har flere muligheder, hvis du har besluttet dig for, at du hverken har lyst til at sælge dine ting eller vil donere dem til genbrug.

Én mulighed er selvfølgelig at få nogen, du kender, til at opbevare dine ting. Det er der både fordele og ulemper ved. Fordelen er, at de nok ikke skal have betaling for det. Ulempen er, at det måske kan blive et irritationsmoment for dem, hvis de ikke ved, hvornår du afhenter dine ting. Og hvis der er tale om store møbler eller mange flyttekasser, kan det være, de er nødt til at flytte rundt på deres egne ting for at have plads til dine.

En anden mulighed er at bruge et depotrum. Du skal betale for det, men prisen er ofte ret lav. Du kan vælge, om du vil leje et lagerrum, depotrum, en container eller andre former for opbevaringsrum. Find lager til leje i flere dele af Danmark for at undgå at træffe forhastede beslutninger om dine ting, der sikkert betyder meget for dig. Det er jo ikke bare ting – det er minder.

Flere af stederne, du kan leje et lager- eller depotrum er videoovervåget døgnet rundt. Du har desuden adgang til dit rum lige når du vil. At leje et lager- eller depotrum kan være en god idé, hvis du vil opbevare eksempelvis møbler midlertidigt. Det kan være, du får brug for dine ting igen, hvis du flytter til et større sted, og så vil du være glad for, at du stadig har dine ting.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *