7 ideer til temafester, der kan give liv til din næste fest

7 ideer til temafester, der kan give liv til din næste fest

Hold en temafest for at imponere dine gæster! En temafest kan være så enkel som at vælge et farveskema eller så kompliceret som at skabe en hel alternativ verden, som dine gæster kan udforske. Uanset hvilken slags temafest du beslutter dig for, er der nogle grundlæggende ting, som du skal sørge for at have med dig. I dette blogindlæg giver vi dig syv forskellige ideer til temafester, så du kan få gang i din kreativitet.

Årstid, såsom 70’erne, 90’erne

Der er ikke noget sjovere end at skrue tilbage i tiden. Jo længere tilbage, jo sjovere bliver det, hvis man gerne vil gå amok i farver, håropsætning og solbriller. her kan man få folk til at komme udklædt, hvortil det altid skaber en god atmosfære, fordi man kan grine af hinandens ideer.

Royalt tema

Lad alle føle sig som en konge, dronning, prins og prinsesse, bare for én aften. Her kan man rigtig føle sig ekstravagant og gå amok i sit smykkeskrin. Det handler om at have det sjovt og sørge for, at alle føler sig som en del af familien. Når det er royalt, er det ideelt at have konekroner og farven tid i sit tema.

Kendte mennesker-tema

Lad dine gæster komme udklædt som en kendt. Det kan være en tilfældig, det kan være deres idol, måske et af det modsatte køb, som rigtig sætter gang i stemningen. Man kan også lave det, som en slags konkurrence, så man skal gætte, hvem hinanden er klædt ud som.

Raven party

Raven party er en fest, hvor man kan få lov til at give den gas med farver. Farver, som om aftenen lyser op i mørket. Udklæd dig i farvet tøj, lys med forskellige farvet lys og gå amok med UV-maling. Det kan du købe hos shoppen Xtravagant. Men sørg lige for at rydde op efter jer!

Western-tema

Det vilde vesten er et fantastisk tema til en fest. I kan klæde jer ud som cowboys og piger, have en konkurrence i linedance eller endda skyde nogle hoops. Der er så mange ting, du kan gøre med dette tema for at gøre det til dit eget. Og hvis du vil gå helt ud i det hele, kan du endda leje en mekanisk tyr!

Hawaii-tema

Dette er et fantastisk sommertema. Du kan klæde dig ud i græsskørter, kokosnødde-bh’er, hawaiiskjorter og blomsterfrøer. Og hvis du virkelig vil være i stemning, kan du endda hyre en limbo-danser! Hvis i vil køre stilen fuldt ud, så inspirer rummet til at lige Hawaii med sand på gulvet, hængekøjer og palmer. Det kræver dog lidt oprydning, en til gengæld giver det 10+ point for stemning!

Tema om film eller tv-shows

At klæde sig ud som dine yndlingsfigurer fra din yndlingsfilm eller -tv-serie er altid en god idé. Det er en måde at vise sin kærlighed til noget på og samtidig have det sjovt med vennerne på samme tid. Og hvis du vil gøre det helt vildt, kan du endda genskabe kulissen fra filmen eller tv-serien!

Så, der har du det, 7 forskellige ideer til temafester, der kan være med til at sætte liv i din næste fest! Uanset hvad temaet bliver, så køb her til din fest.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.