3 kosttilskud til din træning

3 kosttilskud til din træning

3 kosttilskud til din træning

Hvis du går og overvejer hvilke kosttilskud du skal bruge til din træning, så er du kommet rette sted hen. I dette indlæg kommer vi ind på 3 konkrete kosttilskud, som kan bidrage til din træning. Vi kommer ind på, hvorfor de er gode, og hvorfor de kan være et godt supplement til din kost.

Proteinpulver

Det kan være svært at få nok proteiner, når man begynder at træne. Derfor kan det være rart at supplere op med proteinpulver. Proteinpulver kan nemlig indtages på mange forskellige måder, og kan derfor være en nem måde at få sine proteiner på.

Du kan bruge proteinpulver i vand eller mælk, men du kan også blande det i din mad. Hvis du eksempelvis vil lave nogle lækre proteinpandekager, eller måske en lækker smoothie, så er proteinpulver et fremragende valg med dets mange mulige smage.

Proteinbarer

Hvis du ikke er til proteinpulver, men stadig har brug for hjælp til at få nok protein i løbet af en dag, så kan du købe en kasse proteinbarer. En proteinbare er en kaloriefattig måde, hvorpå du kan få en god mængde proteiner på. 

Mængden af kalorier i en proteinbar afhænger af hvilken proteinbar du har købt, så det handler om at være opmærksom, hvis du gør meget ud af at tælle din kalorier igennem din dag.

BCAA

BC hvad for noget? BCAA er en type pulver du kan mixe med vand, og herfra få en slags ”saftevand”. BCAA indeholder en masse lækre vitaminer, og kan derfor være med til at give din krop de vitaminer den har brug for i forbindelse med træning. Der er mange der tror det er nok at spise lidt grøntsager, men hvis man ikke spiser en varierende mængde af forskellige grøntsager, så er der en stor chance for, at man slet ikke får alle de vitaminer og mineraler man går og tror.

Udover at være et godt supplement, så smager BCAA også rigtig godt, og kan derfor være super lækkert at have med som sin drikkevare i fitness fremfor en kedelig omgang lunken vand, som man tit ender med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.