3 gode grunde til at tage bussen på ferie

3 gode grunde til at tage bussen på ferie

Går du og planlægger en ferie?  En ferie kan hurtigt blive anstrengende, når transporten er et problem – både frem og tilbage, men også ved selve destinationen. Mange danskere vælger derfor at bestille en bus til deres feriedestination – og det er der faktisk mange, store fordele ved.

Billig rejse

Det løber hurtigt op, når man skal planlægge en rejse for mange personer. Flybilletter, busbilletter, taxa og måske endda S-tog kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, når man er mange afsted sammen. Hver billet er nemlig en ny udgift for hver enkelt person. Man kan dog spare mange penge, hvis man i stedet som gruppe bestiller en bus. I så fald skal man nemlig kun deles om én enkel udgift. Det er uden tvivl den billigste løsning.

Altid transport til rådighed

Når man bestiller en bus, så må man ikke kun bruge denne bus, når man skal til og frem feriedestinationen. Man må bruge denne bus til alt på hele turen. Det betyder, at man faktisk heller ikke skal ud og betale for taxa eller S-tog for at komme rundt til turistattraktioner, ud og spise eller noget helt tredje. Det gør det ikke kun billigere, men gør faktisk også, at man sparer en masse tid. Man skal ikke løbe rundt for at finde det rette tog eller finde ud af, hvordan man køber en busbillet i et fremmed land. Man kan bare sætte sig ind i bussen og så bliver man kørt hen til sin ønskede destination – og transporttiden kan man så bruge på noget fornuftigt, som f.eks. at læse en bog eller lytte til en podcast.

Komfort er i højsædet

Du skal ikke være bange for at mangle benplads eller være spændt fast til et lille bitte sæde hele turen. I de moderne busser er komfort nemlig i højsædet. Her får du masser af plads til at hygge dig under transporten. Du kan spække benene op, læne sædet tilbage og nyde en god film. Der er også bordplads, så du kan nyde frokosten om bord. Du slipper også for alt det postyr i lufthavnen med sikkerhedskontrol og indtjekning af bagage. Du har dit helt eget sæde på hele turen, og her kan du lave lige det, hvad du har lyst til, f.eks. læse en bog, lytte til en podcast, strikke eller hvad du ellers kan få lavet i en bus.

Står du og mangler en bus med chauffør til din næste ferie? Kontakt dette busselskab i Hadsund og få en god samlet pris på din næste rejse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *